Taloustoimistomme palveluihin luottaa tuhannet eri alojen yritykset, yhdistykset, osuuskunnat ja yksityiset toimeksiantajat. Alla listattuna muutamia laskutusohjelmaamme, perintäpalveluitamme tai kirjanpitopalveluitamme käyttäviä asiakkaita.Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivene, jonka laajasta mallistosta löydät parhaat vaihtoehdot monipuoliseen vapaa-ajan veneilyyn ja vaativaan työhön.

TUTO Hockey on turkulainen jääkiekkojoukkue, joka on perustettu vuonna 1929. TUTO Hockey keskitti taloushallinnon palvelut laskutuksesta tilinpäätökseen saman katon alle.

TVT Asunnot Oy on Turun kaupungin omistama vuonna 1994 perustettu kiinteistöyhtiö, jonka kiinteistökantaan kuuluu kaikkiaan yli 11 000 huoneistoa.

Tehden on uuden ajan ohjelmistotalo, jonka pilvipalveluna tarjoamiin ohjelmistoihin luottaa jo yli 400 yrittäjää liiketoiminnassaan.

Domainkeskus on kotimainen hosting-palveluntarjoaja, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2000. Domainrekisteröinti- ja webhosting-palveluntarjoajana se on siis ehtinyt jo korkeaan ikään.

Medialiiga Oy on vuonna 2012 perustettu turkulainen yritys, joka tarjoaa tehokasta digitaalista ulkomainontaa sekä näkyvyyttä joukkoliikenteen linja-autoissa.


Materflow on online 3D-tulostuspalvelu sekä yhteisö. Suunnittele, prototyyppaa, verkostoidu, osta ja myy, räätälöityjä 3D-tulostettuja tuotteita sivustollamme. Materflow:n asiantunteva tiimi yhdistettynä laajaan yhteistyöverkostoon takaavat rajattomat mahdollisuudet ja nopeat toimitukset — varmalla laadulla.

Japan Pop on lehti japanilaisen kulttuurin ystäville. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja on saatavilla hyvin varustetuista lehtipisteistä kautta maan.

Duo-Palvelut Oy on vuonna 1995 perustettu rakennusalan yritys. Duo-Palvelut tarjoaa kaikki rakennusalan palvelut "avaimet käteen" -periaatteella.

Suomen Yleislaitehuolto Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka tarjoaa laadukasta, ammattitaitoista ja kustannustehokasta autokorjaamolaitteiden huoltoa, asennuksia ja sähkötöitä.Tuuloksen tietoverkko-osuuskunta on rakentanut vanhan Tuuloksen pitäjän alueelle valokuituverkon, joka tarjoaa mahdollisuuden 100 megan internetyhteyteen. Satoja kuukausilaskuja lähettävälle osuuskunnalle Finvoicerin palvelut seuloituivat maanlaajuisen kilpailutuksen jälkeen.


TKW-Huolto Oy:ltä saat LVIS-työt yli 15 vuoden kokemuksella. TKW-Huollon palveluihin kuuluvat myös putkisaneeraukset ja muut LVIS-alan työt taloyhtiöille sekä yksityisasiakkaille.

Rakkaat Haukut on vuonna 2001 perustettu yritys, jonka päätavoitteena on koirien hyvinvoinnin parantaminen opetus- ja kurssitoiminnan kautta. Rakkaat Haukut suunnittelee ja tuottavaa myös koirien hyvinvointia parantavia Happy Dog -tuotteita.


Pienyrittäjän paras kaveri tarjoaa kotisivut, verkkokaupat, logot, käyntikortit ja graafista suunnittelua edullisesti koko Suomen alueella.


Livonsaaren leipomo leipoo käsityönä luomuleipää, puhtaista ja aidoista raaka-aineista, ilman lisäaineita. Tuotteitaan leipomo toimittaa Turun alueen kauppoihin ja ruokapiireille.


SS-Kiinteistöpalvelu on vuonna 1998 toimintansa aloittanut loimaalainen kiinteistönhoitoa ja -huoltoa tarjoava yritys, jonka palveluihin kuuluu remontointi pikkuremonteista isompiinkin korjauksiin, LVI työt, ruohonleikkuut, puutarha-aitojen leikkuut, pihojen harjaukset, lumityöt ja hiekoitukset, puiden ja tuulenkaatojen raivaamiset.

Kiinnostuitko?


Ota ensimmäinen askel kohti automatisoitua ja tehostettua laskutusta.
Luo maksuttomat tunnukset tai lähetä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme.
Voit myös soittaa myyntiimme 020 734 9260